5 تکنیک ساده برای ترفند بازاریابی عصبی

برای مثال خوده بنده با نوشتن این مقاله درحال بازاریابی ربایشی هستم و اگر مخاطبانی که از این محتوا و محتواهای دیگر سایت خوششان بیاید، جذب شرکت ما می شوند.

به عنوان مثال، بودجه ای که برای استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال، مانند بازاریابی در شبکه های اجتماعی، پرداخت به ازای هر کلیک و بازاریابی از طریق ایمیل صرف می گردد، تعداد مشتری بالقوه ای را که می تواند به کمپین بازاریابی شما دست یابد، تعیین می کند.

اساسا در بازاریابی، ما فرد را قانع می‌کنیم که حتی برای یک‌‌ بار هم که شده محصول را از ما خریداری کند و این موضوع که آن فرد به مشتری دائمی ما تبدیل خواهد شد یا نه، برایمان اهمیت آن‌چنانی ندارد و نمی‌توانیم در این زمینه کاری بکنیم!

پیش از این به روش هایی چون گرفتن نوار مغزی یا ردیابی چشم مشتریان جهت فهمیدن به اینکه آن ها به چه چیزی فکر می کنند یا بیش از همه به چه چیزی توجه دارند اشاره کردیم. اما گاهی اوقات تنها با نگاه به چهره یک مشتری هم می توان فهمید در درونش چه می گذرد. این شیوه ای بسیار قدیمی است که البته امروزه با اختراع و توسعه انواع حسگرها، به کار بستن آن راحت تر هم شده است.

نورو مارکتینگ می تواند به شما در تمام جوانب طراحی ایمیل کمک کند؛ از محتوا و لحن آن گرفته تا عناصر بصری که باید در آن استفاده کنید و همچنین موضوع و طرح‌بندی آن.

حال اگر کسب‌وکار کوچکی با بودجه محدود تبلیغاتی تصمیم بگیرد تا مشتریانی به‌دست آورد باید بر مبنای چه خط‌مشی‌هایی گام بردارد؟ پاسخ بازاریابی عصبی است. قبل از پرداختن به این مبحث اجازه دهید به سه مثال عینی اشاره کنیم که نشان می‌دهند بازاریابی عصبی فراتر از عرضه محصول مناسب با قیمت مناسب است.

بازاریابی عصبی برای پیدا کردن موارد مورد علاقه مشتریان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. شاید از دید شرکت ها مواردی چون امنیت از اهمیت بیشتری برای مشتریان برخوردار باشد ولی واقعیت این است که سرعت و کارایی توجه گروه بزرگتری از آن ها را جلب می کند.

برای این منظور از هر شیوه ای که با توجه به کسب و کارتان می تواند در این کليک کنيد خصوص موثر باشد حتما استفاده کنید.

استراتژی‌های قیمت‌گذاری و محصول در بازاریابی

نوع دومی که در دسته بندی بازاریابی به آن اشاره کردیم، بازاریابی ای است که مخاطب یا مشتری خود به کسب و کار شما مراجعه می کند و درخواست مشاوره می دهد. اگر بخواهیم در این مورد نیز مثالی داشته باشیم همین آگهی های جذب بازاریابی شامل این مجموعه می شود؛ یعنی شرکت بیمه با پخش یک آگهی در سطح شهر موجب جذب مخاطب برای انجام امور بازاریابی شرکت خود می شود که اولین نفری که پا پیش گذاشته است تا با شرکت بیمه ارتباط برقرار کند شما هستید یعنی مشتری. خب این مجموعه نیز مزایا و معایب مربوط به خود را دارد که اگر اول از همه به یکی از معایب آن اشاره داشته باشیم، می توان به جذب مشتری صرفاً عادی توجه کرد؛ یعنی مشتری ها و مخاطبانی که به واسطه آگهی جذب شرکت بیمه شده اند ممکن است قصد همکاری داشته باشند و یا هم برعکس؛ و اگر هم قصد همکاری را دارند در بیشتر موارد در میان مسیر منصرف می شوند و راه خود را پیش می گیرند.

بنابراین همیشه نمی‌توان به گفته‌های مشتریان اعتماد کرد. گاهی آن‌ها در مورد محصول نظراتی می‌دهند که با خریدهای خودشان تناقض دارد.

برای اینکه بتوان دید بهتری از این پروسه که به سفر مشتری نیز معروف است، به دست آید از مدلی به نام قیف فروش استفاده می شود. 

واسه اینکه تو این حوزه بهتر پیشرفت کنی پیشنهاد می کنم مقاله های ماتریس بوستون و گیمیفیکیشن چیست رو هم بخونی

شبکه منتشر کرد: کتاب الکترونیکی دوره مقدماتی آموزش پایتون

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *